FAQ


Tälle sivulle on koottu käytännön ohjeita ja yleisimpiä kysymyksiä PoWiCuppiin ja kyykkään liittyen. Lisäkysymyksiä voi esittää sähköpostitse PoWiCup-vastaavalle.

En ole koskaan pelannut kyykkää. Voinko lähteä mukaan PoWiCuppiin?

Ilman muuta! PoWiCup on tarkoitettu ihan kaikille niin ikään, sukupuoleen, kyykänpeluukokemukseen tai muuhun vastaavaan katsomatta. Tarkoituksena on viettää hauska ja liikunnallinen päivä Skinnarilan VapaaValtiossa.

Mukaan lähtemiseen tarvitset itsellesi joukkueen, johon kuuluu 4-6 pelaajaa. Pelivarusteet ovat hoidettu järjestävän tahon puolesta. Toki omillakin kartuilla saa pelata, jos sellaisia sattuu löytymään. Mukaan tarvitsette vain lämpimät vaatteet, reipasta ulkoilumieltä ja termariin keitetyt kahvit tai kaakaot halutessanne.

Turnaus pelaamaan akateemisen amatöörikyykän säännöillä, joihin pääset tutustumaan täältä.

Myös YouTubesta löytyy runsaasti how to kyykkä -henkisiä videoita.

Kenelle PoWiCup on tarkoitettu?

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kyykänmielisille ja ulkoilmassa suht hyvin viihtyville aiempaan pelikokemukseen katsomatta. Tervetulleita ovat niin nykyiset kuin entiset opiskelijat LUT-yliopistosta, LAB AMK:sta ja ulkopaikkakunnilta alaan katsomatta. Firmasarja tarjoaa kyykkäelämyksen yritysten ja yhteisöjen joukkueilla ja Jalosarjassa kyykkätaidoista pääsee mittelemään muiden kovatasoisten joukkueiden kanssa. Myöskään suomenkielen osaaminen ei ole vaatimus, kaikki tarvittava materiaali toimitetaan myös englanniksi.

Haluan mukaan järjestelytiimiin. Miten se onnistuu?

PoWiCup järjestetään vuosittain pienen porukan voimin, joten lisäapu on aina tarpeen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin, tilaa on kaikille halukkaille. Tehtäviä löytyy niin kisatoimistosta, kutsusarjan tuomaroinnista kuin yleisistä järjestelyistä. Korvauksena auttamisesta tarjoamme ruokaa ja juomaa tapahtuman ajaksi. Lisäksi fukseille on tiedossa himoittu ja harvinainen Willimiespiste läystäkkeeseen!

Ilmoittaudu mukaan Cup-vastaavalle sähköpostitse osoitteeseen cup (at) powi.fi ja kerro missä tehtävissä ja minkä ajan olisit käytettävissä. Cup-vastaava ottaa sinuun yhteyttä, kertoo aikatauluista ja siitä, mitä töitä sinulle on tiedossa.

Tulen ulkopaikkakunnalta, missä voin majoittua?

Ulkopaikkakuntalaisten on mahdollista majoittua Sokos Hotel Lappeessa PoWiCup hintaan:

  • 75 €/vrk/1hh
  • 85 €/vrk/2hh
  • 99 €/vrk/3hh

Tarjouksen saa koodilla BPOWICUP22, joka on voimassa 30.1 saakka.

Miten lappeen Rantaan pääsee?

lappeen Rantaan pääsee hyvin junalla sekä Helsingin että Joensuun suunnalta. Mikäli saavutte paikalle vasta turnausaamuna, ottakaa hyvissä ajoin yhteyttä Cup-vastaavaan niin pyrimme järjestämään pelinne niin, että ehditte paikalle.

Matkakeskukselta kampusalueelle on matkaa n. 8 kilometria. Paikallisliikenteen bussi 1 ja 5 lähtevät matkakeskuksen edestä ja ajavat suoraan yliopistolle, mistä turnauspaikalle on muutaman sadan metrin matka. 

Täälläpäin kulkee myös taksi, taksimatkan hinta on n. 20-25 euroa asemalta turnauspaikalle.