FAQ


Tälle sivulle on koottu käytännön ohjeita ja yleisimpiä kysymyksiä PoWiCuppiin ja kyykkään liittyen. Lisäkysymyksiä voi esittää sähköpostitse PoWiCup-vastaavalle.

Missä PoWiCup pelataan?

PoWiCup 2020 pelataan lauantaina 1.2.2020 lappeen Rannoilla Skinnarilan VapaaValtiossa eli tarkemmin Lappeenrannan teknillisen yliopiston välittömässä läheisyydessä. Pelikentät sijoittuvat yliopiston ja AMK:n takaparkkipaikoille. Kisatoimistosta löytyy turnauksen edessä väliaikatulokset otteluista. Kisatoimisto sijaitsee AMK:n aulasta.

En ole koskaan pelannut kyykkää. Voinko lähteä mukaan PoWiCuppiin?

Ilman muuta! PoWiCup on tarkoitettu ihan kaikille niin ikään, sukupuoleen, kyykänpeluu kokemukseen tai muuhun vastaavaan katsomatta. Tarkoituksena on viettää hauska ja liikunnallinen iltapäivä Skinnarilan VapaaValtiossa.

Mukaan lähtemiseen tarvitset itsellesi joukkueen, johon kuuluu 4-6 pelaajaa. Varusteet on hoidettu järjestävän tahon puolesta. Toki omillakin kartuilla saa pelata, jos sellaisia sattuu löytymään.

Turnaus pelaamaan akateemisen amatöörikyykän säännöillä, joihin pääset tutustumaan täältä.

Haluan mukaan järjestelytiimiin. Miten se onnistuu?

PoWiCup järjestetään vuosittain pienen porukan voimin, joten lisäapu on aina tarpeen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan järjestelyihin, tilaa on kaikille halukkaille. Tehtäviä löytyy niin kisatoimistosta, kutsusarjan tuomaroinnista kuin yleisistä järjestelyistä. Korvauksena auttamisesta tarjoamme ruokaa ja juomaa tapahtuman ajaksi. Lisäksi fukseille on tiedossa himoittu ja harvinainen Willimiespiste läystäkkeeseen!

Ilmoittaudu mukaan Cup-vastaavalle (cup (at) powi.fi). Cup-vastaava ottaa sinuun yhteyttä, kertoo aikatauluista ja siitä, mitä töitä sinulle on tiedossa.

Tulen ulkopaikkakunnalta, missä voin majoittua?

Ulkopaikkakuntalaisten on mahdollista varata PoWin kautta omakustannemajoituksia LOAS:n kerhotiloista. Kerhotiloista löytyy myös patjoja sekä kevyet kokkailumahdollisuudet. Ota yhteyttä Cup-vastaavaan (cup (at) powi.fi) ja varaa paikkasi kerhotiloista. Pyrimme sijoittelemaan samoilta paikkakunnilta tulevat joukkueet samoihin kerhotiloihin.