Firmasarja


PoWiCup on lämminhenkinen urheilutapahtuma, jossa pelataan perinteistä karjalaista seurapeliä, kyykkää, turnausmuodossa. Tapahtuma kerää Skinnarilaan opiskelijoita ja muita innokkaita kyykkääjiä viettämään hauskaa talvipäivä kyykän parissa. Turnaus pelataan lauantaina 6.2.2021 klo. 9-18.

PoWiCup pelataan kolmessa eri sarjassa ja Firmasarjassa yritykset sekä järjestöt pääsevät kamppailemaan toisiaan vastaan.

Osallistumalla Firmasarjaan tarjoamme:

  • Ikimuistoisen päivän Skinnarilan legendaarisessa kyykkäturnauksessa
  • Maittavan lounaan turnauksen aikana
  • Mahdollisuuden mainostaa yritystänne esimerkiksi banderolleilla tai lakanoilla
  • Yrityksenne logon PoWiCupin nettisivuille sekä kaikille osallistujille jaettavaan PoWiCup-käsiohjelmaan

Tapahtumassa on mahdollisuus näkyä myös muuten kuin osallistumalla. Näkyvyysmahdollisuuksista voimme sopia erikseen ja suunnitella juuri teille sopivia tapoja.

Firmasarjaa koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen firmasarja@powi.fi.

Miten mukaan Firmasarjaan?

Firmasarjaan ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: http://www.cup.powi.fi/firmasarja/ilmoittaudu

Ilmoittautua voi 25.1.2021 asti

Osallistumismaksu 4-6 hengen joukkueelta on 100 €. Lisäpelaajat maksavat 25 € / pelaaja.

Järjestelyt

Koronavirustilanteen vuoksi vuoden 2021 Firmasarja järjestetään hieman aiemmista vuosista poiketen. 

Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että PoWiCup on koronaturvallinen tapahtuma. Seuraamme aktiivisesti koronatilanteen etenemistä ja tapahtuman kulkua voidaan joutua muuttamaan nopeallakin aikataululla tai tapahtuma voidaan joutua perumaan kokonaan koronavirustilanteen vuoksi. Otattehan tämän huomioon mahdollisissa joukkueen etukäteisvalmisteluissa.

Koronavirustilanteen takia perinteistä saunaa tai muita jatkotapahtumia ei valitettavasti voida järjestää itse turnauksen jälkeen. Emme myöskään pysty tarjoamaan aamupalaa tai taukotilaa Firmasarjan osallistujille, koska pyrimme minimoimaan sisätiloissa oleskelun tapahtuman aikana.

Olemme varautuneet, että koronavirustilanne voi karsia Firmasarjaan osallistuvien joukkueiden määrää. Mikäli joukkueita ei ilmoittaudu riittävästi, voimme myös joutua perumaan turnauksen.

Tarkempia koronaan liittyviä ohjeistuksia löytyy “Koronainfo” -välilehdeltä, jonne päivitämme myös ajankohtaisimmat tiedot.

© Miika Tiainen / Mitin galleria