Ilmoittautuminen


Ilmoita joukkueesi PoWiCupin yleiseen sarjaan täyttämällä alla oleva lomake joka ilmestyy 6.12.2019 klo 17:00. Joukkueen kapteeni toimii joukkueen ensisijaisena yhteyshenkilönä ennen turnausta ja turnauksen aikana sekä on vastuussa siitä, että oman joukkueensa pelien tuomarointi on oikeudenmukaista ja että tulostieto siirtyy viipymättä Kisatoimistoon.

PoWiCup-päivänä kapteenin tulee saapua Kisatoimistoon ilmoittamaan joukkueensa läsnäolo ja hakemaan joukkueiden kisakuoret. Lisäksi jokaisen lohkon ensimmäisenä ilmoittautuneen kapteenin tulee viedä lohkon tuloskansio kentälle. Yhteydenpitoon käytämme ensisijaisesti sähköpostia, mutta kiireellisissä tapauksissa myös puhelinta.

Keräämme myös joukkueiden pelaajien nimet. Joukkueessa on oltava vähintään 4 pelaajaa, joten ilmoittautumislomakkeen 5. ja 6. pelaajan kohdat eivät ole pakollisia. Kaikki muut kohdat ovat pakollisia.

Joukkueiden osallistumismaksu on 50€ ja maksu tapahtuu ennakkoon tilisiirrolla, otamme tästä kapteeneihin yhteyttä erikseen.

Tapahtuma on täynnä. 64 ensimmäisenä ilmottautunutta joukkuetta pääsevät mukaan, loput ovat varasijoilla!  

Varasijoille voi vielä ilmoittautua täyttämällä alla olevan lomakkeen.