Saapuminen


Turnaus järjestetään SAIMIAn ammattikorkeakoulun ja LUT-Yliopiston läheisyydessä. Kaikki pelit pelataan yliopiston ja ammattikorkeakoulun takana olevilla parkkipaikoilla.

Taukotilat sekä Kisatoimisto sijaitsevat AMK:n tiloissa, osoitteessa Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta. Parkkipaikkoja on käytettävissä Vierulan rantaparkissa (Skinnarilan kadun varrella).

Avajaistilaisuus järjestetään AMK:n liikuntasalin ensimmäisessä lohkossa, joka toimii myös Firmasarjan taukotilana. Paikan päälle löytää turnausaamuna AMK:n pääovilta paperisia ohjeistuksia seuraamalla.

Päivän ohjelma

n. 9:15 Firmasarjan avajaistilaisuus ja aamiainen
10:00 Alkusarjan pelit alkavat
11-14 Lounas
15 -> Sauna lämpimänä firmasarjan joukkueille
n. 15:15 Jatkopelit alkavat
17:00 Firmasarjan finaalipeli
17:15 Yleisen sarjan finaalipeli
18:00 Palkintojen jako @ Café Bar G
22:00 Jatkot

Avajaistilaisuudessa on tarjolla aamiaista ja tilaisuudessa käydään tarkemmin läpi päivän sekä pelien kulku. Itse pelit alkavat avajaistilaisuuden jälkeen ja jatkuvat läpi päivän. Lounaan voi syödä ravintolan aukioloaikoina silloin, kun hyvä hetki koittaa pelien välillä. Jos alkusarjan jälkeen ei pelit etene voi siirtyä lämmittelemään Firmasarjan saunoille!

Taukotilat ovat käytettävissä heti aamusta koko päivän ajan. Päivän aikana on firmasarjalle tarjolla pientä naposteltavaa taukotilassa.