Yleinen sarja


PoWiCupin yleinen sarja on avoin kaikille joukkueille taustoista tai aikaisemmista kyykkätaidoista riippumatta.  Yleiseen sarjaan mahtuu 64 joukkuetta, jonka koko on 4-6 pelaajaa. 

Miten mukaan?

Yleisen sarjan ilmoittautuminen alkoi sunnuntaina 6.12. klo 17.00. ja päättyi 6.12. klo 17.01.53. Varasijalle voi ilmoittautua ilmoittautuminen -sivulla.Varasijailmoittautumisia otetaan vastaan koko ajan.

Mitä PoWiCupissa tapahtuu?

Tapahtumapäivänä AMK:n parkkialue muuttuu valtavaksi kyykkäkentäksi ja värikkäät opiskelijahaalarit, tiimiasut ja maskotit nostavat tunnelmaa. Aamupäivän aikana pelataan yleisen sarjan alkulohkot ja jatkoon päässeet jatkavat pelejä illan finaaliin saakka. Yleisen sarjan lomassa pelataan myös kokeneiden joukkueiden Jalosarjan sekä Firmasarjan pelejä, joten tapahtumaa riittää koko päivän ajaksi. Koronavirustilanteen vuoksi 2021 Cupissa ei turvallisuussyistä järjestetä saunoja tai jatkobileitä.

Joukkueen kokoonpano

Joukkueen koko on 4-6 pelaajaa. Joukkueessa on oltava vähintään neljä (4) pelaajaa, joista 1. pelaaja on joukkueen kapteeni. 5. ja 6. pelaaja eivät ole pakollisia. Pelaajien nimiä on mahdollista vaihtaa vielä ilmoittautumisen jälkeen.

Kapteenin tehtävät

Joukkueen kapteeni toimii joukkueen ensisijaisena yhteyshenkilönä ennen turnausta ja turnauksen aikana. Kapteenin vastuulla on varmistaa, että joukkueen pelaaminen on hyvän kyykkähengen mukaista ja tulokset palautetaan viipymättä kisatoimistoon. Vuonna 2021 tulosten palauttaminen tapahtuu sähköisesti.

PoWiCup-päivänä kapteenin tulee saapua Kisatoimistoon ilmoittamaan joukkueensa läsnäolo ja hakemaan joukkueiden kisakuoret. Lisäksi jokaisen lohkon ensimmäisenä ilmoittautuneen kapteenin tulee viedä lohkon tuloskansio kentälle. Yhteydenpitoon käytämme ennen turnausta sähköpostia ja turnauksen aikana puhelinta.

Osallistumismaksu

Hienoa! Joukkuepaikan hinta on 50 euroa ja se sisältää päivän ohjelman ja neljä PoWiCup 2021 -haalarimerkkiä. Mikäli joukkueessa on useampi pelaaja, voitte ostaa lisää haalarimerkkejä kahden euron kappalehintaan tapahtumapaikalta.

Vuonna 2021 ei koronavirustilanteesta johtuen järjestetä PoWiCup saunista eikä jatkobileitä.


© Miika Tiainen