Yleinen sarja


  1. Sija: LSP
  2. Sija: Traconis
  3. Sija: K-mafia

Yleinen sarja 2022 – Alkupelit
Yleinen sarja 2022 – Sarjataulukko lohkot 1-8
Yleinen sarja 2022 – Sarjataulukko lohkot 9-16
Yleinen sarja 2022 – Jatkopelit

PoWiCupin yleinen sarja on avoin kaikille joukkueille taustoista tai aikaisemmista kyykkätaidoista riippumatta.  Yleiseen sarjaan mahtuu 64 joukkuetta, ja joukkueen koko on 4-6 pelaajaa. 

Miten mukaan?

PoWiCup 2022 yleinen sarja on täynnä. Paikat varatiin täyeen huikeassa kahdessa minuutissa ja 43 sekunnissa! Varasijailmoittautumisia otetaan vastaan 7.12. klo 17 alkaen.

Mitä PoWiCupissa tapahtuu?

Tapahtumapäivänä AMK:n parkkialue muuttuu valtavaksi kyykkäkentäksi ja värikkäät opiskelijahaalarit, tiimiasut ja maskotit nostavat tunnelmaa. Aamupäivän aikana pelataan yleisen sarjan alkulohkot ja jatkoon päässeet jatkavat pelejä illan finaaliin saakka. Yleisen sarjan lomassa pelataan myös kokeneiden joukkueiden Jalosarjan sekä Firmasarjan pelejä, joten tapahtumaa riittää koko päivän ajaksi.

Joukkueen kokoonpano

Joukkueen koko on 4-6 pelaajaa. Joukkueessa on oltava vähintään neljä (4) pelaajaa, joista 1. pelaaja on joukkueen kapteeni. 5. ja 6. pelaaja eivät ole pakollisia.

Kapteenin tehtävät

Joukkueen kapteeni toimii joukkueen ensisijaisena yhteyshenkilönä ennen turnausta ja turnauksen aikana. Kapteenin vastuulla on varmistaa, että joukkueen pelaaminen on hyvän kyykkähengen mukaista. Ottelupöytäkirjat laitetaan oikeaoppisesti täytettyinä takaisin kansioon, josta ne tullaan järjestäjän toimesta keräämään tulospalvelua varten.

PoWiCup-päivänä kapteenin tulee saapua Kisatoimistoon ilmoittamaan joukkueensa läsnäolo ja hakemaan joukkueiden kisakuoret. Lisäksi jokaisen lohkon ensimmäisenä ilmoittautuneen kapteenin tulee viedä lohkon tuloskansio kentälle. Yhteydenpitoon käytämme ennen turnausta sähköpostia ja turnauksen aikana puhelinta.

Osallistumismaksu

Hienoa! Joukkuepaikan hinta on 50 euroa ja se sisältää päivän ohjelman ja neljä PoWiCup 2022 -haalarimerkkiä. Mikäli joukkueessa on useampi pelaaja, voitte ostaa lisää haalarimerkkejä kahden euron kappalehintaan tapahtumapaikalta.


© Miika Tiainen